typo on the try again in _ minutes glitch

Report any bugs and errors you may have encountered here.

typo on the try again in _ minutes glitch

Postby fallenangel » Sat Jul 12, 2014 9:37 am

when it gets to 1 minute it says 1 minutes
typo glitch.png
typo glitch.png (93.91 KiB) Viewed 258 times
Credits to miso
Image
please give a damn (click signature)
Spoiler: show
Image

If I could kill you, I would
But it's frowned upon in all fifty states
Having said that, burn in hell!
fallenangel
 
Posts: 2492
Joined: Wed Jan 01, 2014 11:28 am
Location: The land of invisible blue unicorns where it rains nutella daily

Re: typo on the try again in _ minutes glitch

Postby madchafer » Sat Jul 12, 2014 11:29 am

Lol, I feel the same way for you.

Robby made a lot of typos, it's the time where the Grammar Nazi comes blasting through the door, correcting everyone's spelling or grammar mistakes :lol:
Image
User avatar
madchafer
 
Posts: 1462
Joined: Sun Aug 11, 2013 10:48 pm
Location: 'murica

Re: typo on the try again in _ minutes glitch

Postby fakeandgey » Sat Jul 12, 2014 1:42 pm

To be honest this is not really necessary to report.

Although it would take a simple check to sort it out

Code: Select all
printString = "minute";

if(remainingTime != 1)
    printString += "s";

Image
fakeandgey
 
Posts: 74
Joined: Wed Jul 02, 2014 4:50 pm

Re: typo on the try again in _ minutes glitch

Postby awsomdude » Sat Jul 12, 2014 3:45 pm

I just tried to log in for the first time today and can't do to have to wait 1 minute. This has happened in the past wait 3 minutes after getting server error and getting booted from the game and trying to log back on and running multi scans to eliminate junk files and restarting computer. most of the time it takes 5-10 minutes to log back on to play.. This is a glitch that we do not need, if we can't log in to play the game. Now first time log in have to wait 1 minute again can't play the game. Why?????
awsomdude
 
Posts: 771
Joined: Sat Jan 11, 2014 6:36 pm

Re: typo on the try again in _ minutes glitch

Postby MasterQuackster » Sat Jul 12, 2014 4:17 pm

This isn't really a typo, I don't think I know any games without this
Stop calling me a freaking duck
Image
User avatar
MasterQuackster
 
Posts: 444
Joined: Wed Jul 31, 2013 2:14 pm
Location: Ashdod, Israel

Re: typo on the try again in _ minutes glitch

Postby Ky372 » Sat Jul 12, 2014 4:35 pm

Simple fix:

minute(s)

handles all cases. The bigger bug that I had was "Try again in 0 minutes". If it gets below 1 minute, it needs to show seconds.
~ Admin of Helmet Heroes Wiki. Contact me for anything wiki related!
Ky372
 
Posts: 863
Joined: Sun Sep 08, 2013 5:05 pm


Return to Bugs and Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests