Disconnected every 10 minutes and delay?

Report any bugs and errors you may have encountered here.

Disconnected every 10 minutes and delay?

Postby HadesRules » Sat Jun 28, 2014 2:00 am

Okay, I'm having a problem with the game. I was too lazy to rant about my problem before. So here it is:

First thing's first, when I play, things go very smoothly, until I notice everything stops moving, including me. As I refresh, and sign-in again. The game will say "Try again in 4 minutes". I tried experimenting, and refreshed without getting disconnected. And it still gives me the "Try again in 4 minutes" message. It pisses me off to keep waiting every damn time. I'm requesting Robby to look on it and fix the problem. And no, it's probably not my internet connection. Other websites and some online games I play are working finely. Except for Helmet Heroes. From some reason....

I usually get disconnected by the time I kill a creature. Once I do, the game will smack me in the face with the "Disconnected" message. Then I have to refresh, wait for 4 minutes, and repeat. However, there are some times that I get disconnected when I teleport to another area. Once the loading screen appears, the game smacks me yet again with a "Disconnected" message. I might smash my $2000 dollar laptop if that even happens again :evil:
Image
User avatar
HadesRules
 
Posts: 476
Joined: Sat Dec 14, 2013 7:03 pm
Location: Kool-Aid River

Re: Disconnected every 10 minutes and delay?

Postby MasterQuackster » Sat Jun 28, 2014 7:14 am

I also get the disconnected message sometimes but it happens very randomly though after it does I can't access Helmet Heroes on any other site or anything else related to the game site such as the forum for like 5 minutes however every other website works just fine
Stop calling me a freaking duck
Image
User avatar
MasterQuackster
 
Posts: 444
Joined: Wed Jul 31, 2013 2:14 pm
Location: Ashdod, Israel

Re: Disconnected every 10 minutes and delay?

Postby Shubhank » Sat Jun 28, 2014 10:10 pm

Same with me :?
Image
Whatever you do always give 100% ….. Unless you are donating blood :)
User avatar
Shubhank
 
Posts: 993
Joined: Wed Dec 18, 2013 11:19 am
Location: gwalior, Madhya Pradesh, India, 474006

Re: Disconnected every 10 minutes and delay?

Postby PENGUINMASTER » Sat Jun 28, 2014 11:59 pm

It used to do this to me, but then I discovered a piece of malware which I suspect was installed by another game site from which you can play helmet heroes. I cleared it using firewall and it was all good. 8-)
PENGUINMASTER
 
Posts: 408
Joined: Thu Apr 03, 2014 5:11 pm
Location: Somewhere over the RainBow

Re: Disconnected every 10 minutes and delay?

Postby itblobboy » Sun Jun 29, 2014 12:06 am

Same, but for a complete different reason.
Ey yeah I'm gonna host a helmet heroes event on 4/20/2069 an and wqe're gonna go fishing in snowly flatts
http://giveadamn.co.uk/give/itblobboy
User avatar
itblobboy
 
Posts: 9317
Joined: Fri Aug 02, 2013 10:55 pm
Location: I'm gonna host a helmet heroes event on 4/20/2069 an and wqe're gonna go fishing in snowly flatts

Re: Disconnected every 10 minutes and delay?

Postby MasterQuackster » Sun Jun 29, 2014 4:35 am

One problem
Many versions
Stop calling me a freaking duck
Image
User avatar
MasterQuackster
 
Posts: 444
Joined: Wed Jul 31, 2013 2:14 pm
Location: Ashdod, Israel

Re: Disconnected every 10 minutes and delay?

Postby rex24602 » Sun Jun 29, 2014 6:25 pm

That happens to me because I put hibornate on the computer
Image
rex24602
 
Posts: 976
Joined: Sun Oct 27, 2013 7:53 pm
Location: Cal

Re: Disconnected every 10 minutes and delay?

Postby tabofabo » Sun Jun 29, 2014 8:55 pm

I get this. Every time i have to wait more time. It was 2 minutes now its 3 minutes then it will be 4 minutes. I will wait forever and a day :cry:
Attachments
disconnected2.jpg
disconnected2.jpg (13.51 KiB) Viewed 479 times
disconnected.jpg
disconnected.jpg (52.46 KiB) Viewed 479 times
Image
Credits to Lycanblade
Spoiler: show
Image
User avatar
tabofabo
 
Posts: 1423
Joined: Wed Apr 09, 2014 2:09 pm
Location: U.A.E

Re: Disconnected every 10 minutes and delay?

Postby grollourdo » Sun Jun 29, 2014 10:42 pm

I get this every time i log off in any kind of way (being disconnected, logging off by closing tabs or windows, etc....)

but i allways have to wait 3 minutes instead of 4 minutes...... (SOOOOO ANNOOOOYINNNG!!!! XD)
Hi Everyone Meet bunny

(\__/)
(='.'=)
(")_(")


Help Bunny by Copying and pasting Bunny into your web page to help him gain world domination.
...
If you dont then ....
Image
User avatar
grollourdo
 
Posts: 101
Joined: Mon Apr 21, 2014 6:01 am
Location: Some where over the rainbow! ( Ho Chi Minh , Vietnam )

Re: Disconnected every 10 minutes and delay?

Postby M668 » Sun Jun 29, 2014 10:47 pm

passwordBlackedOut.jpg
passwordBlackedOut.jpg (43.04 KiB) Viewed 466 times

When I got back on, I was in Wooden Plains (first map) instead of where I left off (in Mushroom Village.)
M668
 
Posts: 616
Joined: Wed Oct 09, 2013 9:39 am


Return to Bugs and Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest