7.70, post the problems here. thanks!

Report any bugs and errors you may have encountered here.

Items menu is empty!

Postby darth » Thu Feb 04, 2016 5:57 pm

An addition to all of this:
-My items do not show, and new items I collect do not show either (see image below)
-Also, My pet sometimes become invisible

Image
darth [δύναμις]

Image
User avatar
darth
 
Posts: 600
Joined: Mon Nov 18, 2013 12:40 pm
Location: Montreal, CA

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby Unknown07 » Thu Feb 04, 2016 6:01 pm

BACK IT TO NORMAL !!!!
Attachments
waaw.png
:(
waaw.png (80.65 KiB) Viewed 1331 times
Unknown07
 
Posts: 24
Joined: Tue Feb 02, 2016 7:15 am

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby stripey_cat » Thu Feb 04, 2016 6:25 pm

Here's one I don't think has been reported yet.

I can't change my pet's mode. For instance, if he's in Mount mode, I can't change it to Full Attack Mode. I can grab and post a video if that would be helpful.
Image Keepin' it Real
stripey_cat
 
Posts: 506
Joined: Tue Jul 29, 2014 9:12 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby WTF2000 » Thu Feb 04, 2016 6:35 pm

I am missing a few pets... I think 4.
I'm missing a stalker called pinto my companion called sweetie_pie, I'm missing a low lvl duck called Tatrasiel, Right now I only have 2 pets which is very strange.
I don't even have the companion spot. :roll:
I'm also missing a lvl 110 pet called ILoveNoThotI
Attachments
weird.PNG
T_T I especially want sweetie_pie back.
weird.PNG (125.05 KiB) Viewed 1329 times
Spoiler: show
*spoiler* HA I spoiled -____- for you!

◕‿◕
http://www.meh.ro/wp-content/uploads/2014/03/meh.ro11594.gif
WTF2000
 
Posts: 610
Joined: Thu Jun 04, 2015 7:15 pm
Location: Waiting for mah pop tarts to cool ;~;

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby quentin_thell » Thu Feb 04, 2016 6:42 pm

fix dis 2
Attachments
Screenshot 2016-02-04 at 6.41.32 PM.png
Screenshot 2016-02-04 at 6.41.32 PM.png (16.53 KiB) Viewed 1328 times
Image
Image
My IGN is: Tuna_taco
User avatar
quentin_thell
 
Posts: 339
Joined: Thu Apr 02, 2015 10:09 am

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby HR7LaRatta07 » Thu Feb 04, 2016 6:46 pm

I also can't equip 2 wands :( only one.
Spoiler: show
Image
User avatar
HR7LaRatta07
 
Posts: 690
Joined: Thu Jul 30, 2015 12:03 am
Location: room

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby _chimes12_ » Thu Feb 04, 2016 6:52 pm

see here there is no boots and see the orb is may back
Attachments
7.jpg
and also to may friend
7.jpg (149.13 KiB) Viewed 1314 times
151515151.jpg
151515151.jpg (151.71 KiB) Viewed 1322 times
Last edited by _chimes12_ on Thu Feb 04, 2016 7:04 pm, edited 1 time in total.
IGN:Johnlloyd856
_chimes12_
 
Posts: 160
Joined: Wed Feb 03, 2016 11:22 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby MadeInPinas » Thu Feb 04, 2016 6:55 pm

Why ? I Cant Log On In Facebook ? Sir Coke ? Please Answer :( :cry:
MadeInPinas
 
Posts: 10
Joined: Thu May 14, 2015 11:54 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby LOLOL24075002 » Thu Feb 04, 2016 6:59 pm

I equipped a gun to test out the new update, and I re-equipped my kreeton cutters. When I try to equip the second kreeton cutter, there is no equip button, only an un-equip button.
Image
IGN: Monkey24075002

My Kingdom of loathing account:
Spoiler: show
Image

The pie.
Spoiler: show
Image
User avatar
LOLOL24075002
 
Posts: 498
Joined: Fri Oct 16, 2015 8:13 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby Vladxx » Thu Feb 04, 2016 7:27 pm

The guild x3 coins is not working for my guild. It's saying I need to Buy it when I bought it like a year ago... -.-
User avatar
Vladxx
 
Posts: 15
Joined: Sat Jan 16, 2016 12:05 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby patzz_ » Thu Feb 04, 2016 7:40 pm

Well im pretty mad because I got banned TWICE today and I would like to be unbanned becuase I just bought 320 tix and i was going to buy some stuff so PLEASE unban me idk if its because of this update or my pilot? Help :shock:
Image
User avatar
patzz_
 
Posts: 284
Joined: Mon Feb 01, 2016 9:50 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby XXHATRED123XX » Thu Feb 04, 2016 8:22 pm

I clicked on private server and when I click back it doesn't go away can see other menus on top of menus and you can have 2 trades open
XXHATRED123XX
 
Posts: 355
Joined: Thu Dec 24, 2015 10:57 pm
Location: Idk, why the fuck are you looking?

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby LOLOL24075002 » Thu Feb 04, 2016 9:02 pm

The turn off music and sound effects button doesn't work.
Image
IGN: Monkey24075002

My Kingdom of loathing account:
Spoiler: show
Image

The pie.
Spoiler: show
Image
User avatar
LOLOL24075002
 
Posts: 498
Joined: Fri Oct 16, 2015 8:13 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby Vladxx » Thu Feb 04, 2016 9:26 pm

I also can't use my points when leveled... Kinda sucks :/
User avatar
Vladxx
 
Posts: 15
Joined: Sat Jan 16, 2016 12:05 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby patzz_ » Thu Feb 04, 2016 9:27 pm

Rob is working on all bugs hope he fixes em and unbans me :P
Image
User avatar
patzz_
 
Posts: 284
Joined: Mon Feb 01, 2016 9:50 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby Kinky_peludo » Thu Feb 04, 2016 9:36 pm

CHOP BUG,

kind of the same when the damage doesnt dissapear, the damage now dissapear, but the animation of the hits and kills are still frozen, and when this happens the chop is not available, you cant hit the trees (like before the update with the damage frozen bug)
Image
User avatar
Kinky_peludo
 
Posts: 774
Joined: Mon Mar 10, 2014 11:38 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby Boodor » Thu Feb 04, 2016 9:44 pm

When you added the update this happened
https://www.youtube.com/watch?v=HrZjTvU1wNo
Image
User avatar
Boodor
 
Posts: 497
Joined: Sun Dec 20, 2015 1:15 am
Location: Home

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby DeMao » Thu Feb 04, 2016 9:52 pm

my alt and I are stuck on Beach Stretch and now cannot log back in. We just get the loading page. This was not the case before I went into the area with my alt. Something seems to be up with the area.
Attachments
lai.JPG
lai.JPG (34.49 KiB) Viewed 1283 times
Visit my Market viewtopic.php?f=3&t=33470&p=253679#p253679
STOP Spotters...
Image
User avatar
DeMao
 
Posts: 259
Joined: Fri Nov 21, 2014 9:06 pm
Location: the LIGHT side of the moon

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby Boodor » Thu Feb 04, 2016 11:11 pm

Look!!
Attachments
Hehe.PNG
Hehe.PNG (90.14 KiB) Viewed 1279 times
Image
User avatar
Boodor
 
Posts: 497
Joined: Sun Dec 20, 2015 1:15 am
Location: Home

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby Kinky_peludo » Fri Feb 05, 2016 1:16 am

Kinky_peludo wrote:CHOP BUG,

kind of the same when the damage doesnt dissapear, the damage now dissapear, but the animation of the hits and kills are still frozen, and when this happens the chop is not available, you cant hit the trees (like before the update with the damage frozen bug)



this is happening when i finish to chop one tree :S
Image
User avatar
Kinky_peludo
 
Posts: 774
Joined: Mon Mar 10, 2014 11:38 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby harry » Fri Feb 05, 2016 1:39 am

I'm having same problem as Vladxx my guild not showing up as 3x coins in my payvualt it says it's not bought lol I bought it like 2 weeks ago :D :D



-crazyclasher
Image
Image
User avatar
harry
 
Posts: 376
Joined: Mon Mar 02, 2015 12:05 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby Boodor » Fri Feb 05, 2016 2:01 am

SO MANY BUGS HERE!!!
Image
User avatar
Boodor
 
Posts: 497
Joined: Sun Dec 20, 2015 1:15 am
Location: Home

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby blankspace1990 » Fri Feb 05, 2016 2:11 am

x3 guild please fix , look at ur payvault
Attachments
12645014_1138063522893862_5256017432299048554_n.jpg
12645014_1138063522893862_5256017432299048554_n.jpg (20.41 KiB) Viewed 1264 times
blankspace1990
 
Posts: 65
Joined: Tue Dec 22, 2015 8:56 pm

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby daxis » Fri Feb 05, 2016 2:22 am

file.png
file.png (18.78 KiB) Viewed 1263 times
Showing players chat when trading and the VERY LOW quality is not really working.
Attachments
bandicam 2016-02-05 09-19-09-626.jpg
bandicam 2016-02-05 09-19-09-626.jpg (225.82 KiB) Viewed 1263 times
Like a Bo$$.
Image
Spoiler: show
User avatar
daxis
 
Posts: 33
Joined: Sun Jun 29, 2014 2:52 am
Location: United States

Re: 7.70, post the problems here. thanks!

Postby Bezoar » Fri Feb 05, 2016 2:54 am

Image
Image
Bezoar
 
Posts: 651
Joined: Wed Jun 10, 2015 3:14 pm

PreviousNext

Return to Bugs and Errors

Who is online

Users browsing this forum: FlashFatal and 2 guests