*FIXED*

Report any bugs and errors you may have encountered here.

*FIXED*

Postby MentallyMIA » Fri Jan 17, 2014 6:18 am

When I try to log in to my account PandaDude all I get is the loading circle. It never changes screens.

Now both my accounts are buggy :\ (I created this account after I got stuck in the Petropolis glitch on my MentallyMIA account because I really wanted to play Helmet Heroes tonight).

Thanks for all your hard work, Robby.
Last edited by MentallyMIA on Fri Jan 17, 2014 3:12 pm, edited 1 time in total.
MentallyMIA
 
Posts: 174
Joined: Sat Dec 21, 2013 4:18 am

Re: Cannot login - stuck on login screen with spinning circl

Postby Quincy101 » Fri Jan 17, 2014 7:24 am

Me To I Can't Login But in Another Acc. I Can!!!!! :oops: :evil: :cry: :cry: :evil: :oops:
[img][1.jpg/img]
Quincy101
 
Posts: 5
Joined: Sat Jan 11, 2014 6:53 am

Re: Cannot login - stuck on login screen with spinning circl

Postby darth » Fri Jan 17, 2014 8:12 am

Same here. But I have the Message: "Unable ro connect reason: Unknown". It works if i login in another account. the nickname is "darth"
darth [δύναμις]

Image
User avatar
darth
 
Posts: 600
Joined: Mon Nov 18, 2013 12:40 pm
Location: Montreal, CA

Re: Cannot login - stuck on login screen with spinning circl

Postby Quincy101 » Fri Jan 17, 2014 9:13 am

Lets Tell Robby About This!!!He Needs To Update this ;) :mrgreen:
[img][1.jpg/img]
Quincy101
 
Posts: 5
Joined: Sat Jan 11, 2014 6:53 am

Re: Cannot login - stuck on login screen with spinning circl

Postby MentallyMIA » Fri Jan 17, 2014 12:22 pm

bump.

I'm still having this problem - Account: PandaDude

When I put in password the icon spins but does not leave the loading screen.

Robby fixed the problem in Petropolis but I can't get past this screen on this account:
MentallyMIA
 
Posts: 174
Joined: Sat Dec 21, 2013 4:18 am

Re: Cannot login - stuck on login screen with spinning circl

Postby MentallyMIA » Fri Jan 17, 2014 3:12 pm

fixed

thanks robby :)

(assuming you had to do something)
MentallyMIA
 
Posts: 174
Joined: Sat Dec 21, 2013 4:18 am

Re: *FIXED*

Postby robby » Fri Jan 17, 2014 4:34 pm

Yea found the problem, should be fixed. :)
User avatar
robby
Site Admin
 
Posts: 2989
Joined: Fri Jul 19, 2013 10:29 am


Return to Bugs and Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest