A trade glitch on my account D:

Report any bugs and errors you may have encountered here.

A trade glitch on my account D:

Postby archerslender » Tue Sep 08, 2015 7:34 am

So whenever i trade other ppls, I cannot trade ANYTHING, and today I realized I have 5 pets, but doesnt show up when i check pets menu, I can see a pet chippy named 'asunafromaso', even though I dont have +4 pet capacity...If i try to complete the trade, it just says 'you dont have enough fooms for pets offered' or something...robby please help ad fix this bug, If you dont understand it, check my account and try to trade others
Image Image
Looking for friendz
-archerslender
Emperor ROCKS
Spoiler: show
Image[/quote]

Image
archerslender
 
Posts: 1749
Joined: Wed Apr 29, 2015 12:38 am

Re: A trade glitch on my account D:

Postby Bezu » Tue Sep 08, 2015 9:22 am

No idea what provokes the bug, just hoping it gets fixed soon
Important note: I received the "not enough room message" even when I only offered him a magnesium armor without a pet of his
Image
Last edited by Bezu on Tue Sep 08, 2015 9:28 am, edited 1 time in total.
This signature will self-destruct in 10 seconds, good luck Jim
Bezu
 
Posts: 1764
Joined: Thu Jun 18, 2015 5:46 am

Re: A trade glitch on my account D:

Postby archerslender » Tue Sep 08, 2015 9:25 am

thanks mosted, robby fix dis
Image Image
Looking for friendz
-archerslender
Emperor ROCKS
Spoiler: show
Image[/quote]

Image
archerslender
 
Posts: 1749
Joined: Wed Apr 29, 2015 12:38 am

Re: A trade glitch on my account D:

Postby coke_na_rc » Tue Sep 08, 2015 9:53 am

if you have the option to release the pet, do it
Image
Beat that
Spoiler: show
Image
User avatar
coke_na_rc
 
Posts: 4962
Joined: Thu Oct 31, 2013 2:18 am

Re: A trade glitch on my account D:

Postby Quick_Draw » Tue Sep 08, 2015 9:59 am

I have had a very similar problem for about a year now. If I check the leader boards It says I have five pets. have trouble trading pets and can't release the ones I have.
Image
User avatar
Quick_Draw
 
Posts: 533
Joined: Thu Sep 11, 2014 7:13 am

Re: A trade glitch on my account D:

Postby archerslender » Tue Sep 08, 2015 5:38 pm

coke_na_rc wrote:if you have the option to release the pet, do it


release my pet??? nooooe :cry: :cry:
Image Image
Looking for friendz
-archerslender
Emperor ROCKS
Spoiler: show
Image[/quote]

Image
archerslender
 
Posts: 1749
Joined: Wed Apr 29, 2015 12:38 am


Return to Bugs and Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron